FØLG OSS      

Etter halvanna år alene på kontoret, ser Siv frem til å få en kollega etter sommeren.

Det nyeste tilskuddet til Verdal Næringsforum, Balanse regnskap og rådgivning, dobler staben når de har hentet en nordlending som flytter inn i lokalene etter sommeren. Den nyansatte har imidlertid bodd såpass mange år i Verdal at hun i dag omtrent kan gå for å være verdaling, med unntak av dialekta.
 
Utskilt som eget selskap
Frem til sommeren er imidlertid daglig leder Siv Jacobsen fortsatt ensom svale på regnskapskontoret som ligger midt i Norges tredje største industripark, med store bedrifter som Aker Solutions og Franzefoss rett utenfor døra.
Som statsautorisert revisor og  autorisert regnskapsfører ble hun ansatt som økonomileder ved NorgesTak 1. januar 2021. Behovet for at hun skulle ta på seg flere kunder, gjorde samtidig at de skilte ut Balanse Regnskap og Rådgvivning som et eget selskap, deleid av NorgesTak. Utviklingen har derfra vært positiv.
 
Mange søkere
- Nå har vi flere eksterne bedrifter fra hele Innherred som kunder. Og vi er i vekst, så det er derfor vi trengte en person til, forteller Jacobsen. Samtidig legger hun til at det blir deilig med en kollega på plass, også for det sosiale.
- Jeg deler lokaler med noen supre karer, så det skorter ikke på praten, men det blir fint å ha noen å diskutere faget med, også, sier hun. Stillingen utlyste de kun gjennom egne kanaler og sosiale medier, og Jacobsen var overrasket over å se et stort utvalg søkere, hovedsakelig fra Innherred.
- Det viser at det er bevegelse i bransjen og i markedet, og det er positivt, sier hun.
 
Ækt verdaling
Selv bor Jacobsen i Verdal, her er hun født, oppvokst og har levd det meste av livet. Med tre hjemmeboende barn, er det travelt å være den eneste ansatte.
- Joda, både PC-en og jobboppgavene blir jo med hjem på ettermiddagen, humrer hun. I disse vårmånedene er det ekstra travelt, med et betydelig antall årsoppgjør som skal landes.
Nå ser Jacobsen frem til å bli kjent med nettverket hun blir en del av som medlem i Verdal Nærginsforum.
- Det blir spennende. Området her er jo så mangfoldig, så det å bli kjent med flere bedrifter på tvers av bransjer har en stor verdi, sier hun.
 

Les mer