FØLG OSS      

Nytt medlem: Bygger'n Verdal

Utvider og reåpner med et smell.

- Vi inviterer alle, både private og profesjonelle, til å besøke oss på åpningsfest. Alle som kommer skal få kaffe og vaffel og pølse, så kan de se seg rundt her og bli bedre kjent med oss. Og det blir litt aktiviteter gjennom dagen.

Daglig leder ved Bygger’n Verdal, Johnny Lynum, har begeistring i stemmen i det han beskriver den planlagte reåpningsdagen de har invitert til torsdag 01. september.

Vesentlig utbygging
- På baksiden her har vi lagt asfalt og utvidet hele området, viser han når han tar med Verdal rundt to bygninger som ligger side om side; Den der butikken alltid har vært, og det romslige lageret som nå er tatt i bruk som vesentlig utvidelse av geskjeften. På det nyasfalterte området bak kommer en ny gapahuk som er 35 meter lang og sju meter bred, med en stor innstikksreol for impregnert materiale i tillegg til et lagerutsalgsområde.


Også på den øvre siden av den opprinnelige bygningen kommer det nye reoler. I tillegg til de nye arealene, har de nettopp ansatt to nye personer i tillegg til at de er i ferd med å søke etter en ny proff-selger.

- I tillegg kommer vi nok etter hvert til å lyse ut et par stillinger til. Og her trenger de ikke ha opplæring eller spesiell kompetanse når de søker – vi lærer opp alle vi ansetter på alt de trenger å kunne, konstaterer daglig leder Lynum, som selv ble ansatt i Bygger’n Verdal i påska. Dialekta avslører for øvrig aner fra lenger nord i landet, Mosjøen bekrefter han selv, og avslører at mye av familien kommer fra Skogn mens han sjøl bor på Steinkjer. Han har vært innom flere bransjer og jobber før han i påska landa nettopp her. 

Sikter mot privatmarkedet
Og nå står han altså foran en vesentlig utvidelse, hvilket åpenbart fordrer en skikkelig fest.
- Vi håper det blir stappfullt her på dagen. I tillegg til servering blir det både plankesaging, omvisning og quiz, så dette blir stas, sier han, og inviterer alle kunder velkommen, private som profesjonelle.

Og nettopp det private markedet er noe som Bygger’n Verdal retter blikket mot i større grad nå enn tidligere.

- Vi har en del privatkunder allerede, men det er nok en del som ikke vet at vi betjener mer enn proff-markedet, sier han.

- Talenter må få skinne
Vel inne i nyhallen, ser vi en ung fyr rusle oppover med det som ligner på en liten plenklipper, men som egentlig pusser gulvet.


- Det der er Mats. Han er bare 22 år, og et skikkelig talent, så ham har jeg rykka opp til NK med mye ansvar. Han får sitt eget kontor med toalett og greier, introduserer Lynum og flirer av den siste opplysningen. Dog understreker han at til tross for en fleipete tone, at det var viktig for ham å anerkjenne sin unge ansatte.


- Han er veldig dyktig, og når du finner sånne talenter, må de få blomstre, undertreker han.  

- Jeg setter selvsagt kjempestor pris på å få en sånn mulighet i så ung alder, svarer Mats Jørgen Sende opp selv, der han står i den svære nye hallen hvor mye av hans relativt nye ansvar ligger og han snart kan ønske nye kunder velkommen.

 

Les mer