FØLG OSS      

Verdal Næringsforum inngår samarbeid med Strømsnes Røe

Verdal Næringsforum mobiliserer en av sine egne medlemsbedrifter til å bidra med å utvikle nye tilbud til næringslivet på Innherred. ­– Med Strømsnes Røe på laget, har vi ambisjon om å forsterke næringsforumets posisjon som pådriver for industriutvikling og grønn omstilling i Verdal og omegn, sier daglig leder Ingrid Dahl Furunes.
 
Strømsnes Røe jobber tett på industrimiljøet i Verdal og har samarbeidet med næringsforumet ved flere anledninger tidligere. De har blant annet vært en bidragsyter inn mot Industriens Dag, og har stått for kompetanseheving innen kommunikasjon og digitalisering for næringslivet på Innherred.

Lanserer flere nye tilbud i høst
Ambisjonen er at næringslivet i Verdal skal merke effekten av dette samarbeidet ganske raskt. I løpet av høsten lanserer Verdal Næringsforum flere nye kompetanse- og nettverkstilbud knyttet til blant markedsføring, bærekraft og omstilling.
– Vi kjenner næringslivet på Innherred godt, og vi gleder oss skikkelig til å ta fatt på denne oppgaven, sier Roy Strømsnes, daglig leder i Strømsnes Røe.
– Verdal Næringsforum er en av de viktigste utviklingsaktørene på Innherred, og de gjør allerede en glimrende jobb for næringslivet. Nå håper vi å kunne bidra til enda mer vekst og verdiskaping, sier Strømsnes. 

Kommunikasjon og utvikling
– Jeg er svært glad for å få Strømsnes Røe med på laget, sier Ingrid Dahl Furunes, daglig leder i Verdal Næringsforum. Hun mener Strømsnes Røe bidrar med en utviklingskompetanse som vil komme både næringsforumet og medlemmene til gode.

Strømsnes Røe vil få en todelt rolle i utvikling av næringsforumet denne høsten. De skal ta seg av kommunikasjonsarbeidet i påvente av at en ny kommunikasjonsrådgiver blir ansatt. Samtidig skal de bidra til nye satsinger for å styrke næringsforumets posisjon som den viktigste ambassadøren for industriutvikling, grønn omstilling og et levende handelssentrum i Verdal.

Les mer